Over ons

Hormonale migraine zorg is opgezet naar een idee van studenten van de Hogeschool Leiden die onderzoek deden voor hun afstuderen. Zij hebben patiënten, huisartsen, neurologen en gynaecologen geïnterviewd en aanbevelingen gedaan om de zorg te verbeteren. Een website speciaal voor de hormonale migraine zorg stond nummer 1 op de verlanglijst. Bij de zorg voor vrouwen met hormonale migraine zijn gynaecologen nog te weinig betrokken. Ook daar willen we verandering in brengen. Regelmatig komen wij met nieuwe informatie vanuit de verschillende specialisten die zich bezig houden met hormonale migraine zorg. Door gebruik te maken van ieders speciale kennis en kunde hopen we de zorg voor de vrouwen met hormonale migraine te verbeteren.

Meer weten?

Lees de nieuwsbrief of stuur ons een bericht.

Contactpersonen zijn Ingrid Pinas en Henk Franke, gynaecologen FeM-poli Zwolle en Monique M. A. Brood-van Zanten, arts endocrinologische gynaecologie VUmc, AMC, Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.

fempoli

Afspraakformulier en
Over ons

Afspraakformulier

Klik hier voor het contact­formulier of stuur een mailbericht naar info@fempoli.nl. Vermeld altijd uw (meisjes)naam, geboortedatum, telefoon­nummer, e-mail adres, postcode en huisnummer en uw huisarts. Binnen 2 werkdagen krijgt u van ons een reactie.

Over ons

Hormonale migraine zorg is opgezet naar een idee van studenten van de Hogeschool Leiden die onderzoek deden voor hun afstuderen.

Lees verder

fempoli